Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kamyon v.b. araçların arkasın da yazan yazılar, uçağa uyarlansaydı ne olurdu? -Bir sana doyamadım, bir de hostese... -Yaklaşma toz olursun, atmosferde kaybolursun -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben kokpitte de giderim. -İstanbul - Ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat -Yol Abbas' ın, pistler Airbus' un -Kuleyle kavgalı çilekeş pilot -Pistlerin atmacası -Türbülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım -Aşkımızı karakutuya anlattım -Sen yenisin dedileri bana ek sefer verdiler -Kule kalkışıma, kızlar inişime hasta Bir de resim vereyim ahaha [spo1=Spo][/spo] [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces Minke[Bu mesaj Janitschar tarafından 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben kokpitte de giderim. bu güzel uyarlanmış (=[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kendercik'in bana sölediği bi şey vardı.. kamyon arkasında yazıodu. "mevzular beni yordu." uçağada yazılabilir mesela:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İyi olurdu =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben ayakta-kokpitte- da giderim. Ben bunu vapurun üzerinde gördüm. Büyükcene yazılmıstı cok net okunuyordu heryerden. Ama bir daha göremedim ya çok güzeldi =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 12 Aralık 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bide bunun uzay mekiği versionu vardı o da baya iiydi:D[signature][hline]Apeiron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aa olur mu hiç. en büyük laf eksik Kroyum ama boing bende.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çok güzel =)) Unutulmuş birşey war. O şimdi PİLOT[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 12 Aralık 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dynun, 12 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: aa olur mu hiç. en büyük laf eksik Kroyum ama boing bende. Ahaha lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ahhahaha süpermiş :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Süper olmuş. THY ' ye mail atalım ;) Aşkımızı karakutuya anlattıma hehehe.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dynun, 12 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Kroyum ama boing bende. roflmao :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bizde okulda yapmıştık bu taz geyik. =)[signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şakası olduruyor adam ya gerçek olsa?! Artık Ek kuyruk yaparlar :D Reklamı ucuş başı şukadar mauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arka flap a "Babam sağolsun" :P[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ututulanlar unutanları asla unutmazlar[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ÜSTEN SOLLAMA,DÖNÜŞTE BOMBALARIM SENİ![signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Olsaydı bi derdimiz söylerdi yardımcı pilot abimiz ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 12 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 emeğimiz bilek zoru allahım sen bizi koru hehehehe[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hastasiyim dudaklarinin bekcisiyim bulutlarin :D[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Tek rakibim UFO lar (THY yi aştık:P) Sollama beni , uçururum seni[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "Hatalıysam yüzüme söyle"[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gmailime gelmişti. Kopmuştum. Süffer bişi ;)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kuleye rest cektim,isyanlardayim.[signature][hline]Dört yanım puşt zulası,dost yüzlü,dost gülücüklü,cigaramdan yanar,alnım öperler.Suskun,hain,cıyansı.Dört yanım puşt zulası,dönerim dönerim çıkmaz,En leylim gecede ölesim tutmuş,etme gel.Ay karanlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: toggie, 12 Aralık 2005 14:01 tarihinde demiş ki: -Kalbinde yerim yoksa sevgilim, fark etmez ben ayakta-kokpitte- da giderim. Ben bunu vapurun üzerinde gördüm. Büyükcene yazılmıstı cok net okunuyordu heryerden. Ama bir daha göremedim ya çok güzeldi =) ahah eet ben de gördüm onu kocaman kocaman yazmışlardı[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar